LAD 2019 BLIVE DIT
NYE KØKKENÅR
20,19% RABAT PÅ DIT NYE SNEDKERKØKKEN
Skyd det nye år i gang med et nyt køkken til en super god pris. Du får 20,19% rabat på alle vores køkkener, hvis du bestiller inden d. 31/12-2018.
SIGN UP HER OG BLIV KONTAKTET AF OS

Showroom i København

Passion. Perfektion. Performance.

Køkkensnedkerens stifter, Kurt Hansen, startede for 30 år siden køkkensnedkeren som et traditionelt, træbaseret møbelsnedkeri med et showroom på Frederiksberg i København. Her lavede Kurt Hansen enkle, elegante og eksklusive køkkener. 

En del af hans erfaring stammede fra et møbelsnedkeri i Beverly Hills i Los Angeles, hvor han var med til at lave liebhaverkøkkener, der var baseret på det skandinaviske design. Hans kærlighed til træ og det ægte håndværk, hvor kompromisløshed sejrer over nemme og hurtige løsninger, tog han med sig til København.

Hos køkkensnedkeren har vi stædigt holdt fast i og bygger videre på Kurt Hansens grundlæggende værdier, som vi har rendyrket til mindste detalje.

Vi har en passion for design kombineret med livet og funktionerne i et køkken. Derfor tænker og tegner vi på design og køkkener hele tiden.

Vi hylder perfektion, det gedigne håndværk og det gammeldags snedkeri. Derfor tror og taler vi om håndværk og køkkener hele tiden.

Vi hædrer performance og tror på, at mennesker og indsatser er afgørende. Derfor lever og ånder vi for at overholde vores aftaler til tiden.

Adresse
Åbningstider
Kontakt
Følg os