Showroom i København

Køkkensnedkerens stifter, Kurt Hansen, startede for 30 år siden køkkensnedkeren som et traditionelt, træbaseret møbelsnedkeri med et showroom på Frederiksberg i København. Her lavede Kurt Hansen enkle, elegante og eksklusive køkkener. 

En del af hans erfaring stammede fra et møbelsnedkeri i Beverly Hills i Los Angeles, hvor han var med til at lave liebhaverkøkkener, der var baseret på det skandinaviske design. Hans kærlighed til træ og det ægte håndværk, hvor kompromisløshed sejrer over nemme og hurtige løsninger, tog han med sig til København.

Hos køkkensnedkeren har vi stædigt holdt fast i og bygger videre på Kurt Hansens grundlæggende værdier, som vi har rendyrket til mindste detalje:

Passion

Vi har en passion for design kombineret med livet og funktionerne i et køkken. Derfor tænker og tegner vi på design og køkkener hele tiden.

Perfektion

Vi hylder perfektion, det gedigne håndværk og det gammeldags snedkeri. Derfor tror og taler vi om håndværk og køkkener hele tiden.

Performance

Vi hylder performance og tror på, at mennesker og indsatser er afgørende. Derfor lever og ånder vi for at overholde vores aftaler til tiden.

BOOK ET MØDE

PASSION. PERFEKTION. PERFORMANCE.

Køkkener, der er tænkt og tegnet af arkitekter, lavet i hånden og til at betale.

Adresse
Kontakt
Følg os